lunes, 22 de agosto de 2011

100% Tondo i Selenika perquè tot al mateix cap de setmana?

Grandissim detall el d'organitzar una marxa cicloturista en memòria de l'estimat Xavi Tondo. Ja es poden fer les incripcions i esperem que la gent respongui com es mereix aquest gran campió, allà on siguis tot el que fem serà poc per recordar-te.


El proper 24 de setembre es celebrarà la primera marxa 100% Tondo, una iniciativa en record del magnífic corredor de Valls que ens va deixar sobtadament el passat mes de maig. Amb sortida a Sant Joan Les Fonts, la jornada es desenvoluparà el un parell de recorreguts, de 72 i 121 quilòmetres per part dels paratges predilectes del ciclista.


La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles on passarà pel costat del llac, on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè. Seguidament es pujarà per Santa Pau, lloc reservat ens els seus entrenaments, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a ritme i esprintar al final, al peu del volcà de Santa Margarita. Per acabar es passarà per Olot fins arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 72 kms amb 980 metres de desnivell.

La volta llarga continuarà cap al port del Capsacosta, on ell hi tenia el seu “laboratori” particular fent-hi els seus tests, per saber en quin punt de forma es trobava, buscar-hi sensacions o tan sols... per rebentar els qui s’atrevien a aguantar-li la roda! En definitiva, li tenia la mida ben agafada i el seu rècord eren uns espectaculars 17’40”. Un cop a dalt seguirem cap a l’estació d’esquí i muntanya de Vallter 2000, un port “de veritat” on en Xavi sempre que volia preparar un gran esdeveniment hi anava a fer les seves pujades, 2 o fins i tot 3 de seguides, i on també en algunes ocasions hi havia fet algunes concentracions. Li encantava la pujada però sobretot el lloc en si... Arribats aquí s’hauran completat els 121 kms i 2800 mts de desnivell.




















Per veure tota la info --> http://www.facebook.com/100x100tondo



Tinc la intenció d'anar-hi i fer-li el meu particular homenatge, el problema es que l'endemà dia 25 de setembre hi ha la Selenika a Navarcles i ens esperen + de 100km de BTT.

Intentarem fer-ho tot el cap de setmana. Per això caldra continuar entrenant de valent. Gassss !!!




1 comentario:

  1. Bon dia Jordi ...
    He vist el teu comentari al nostre bloc, referent a l'entrenament de la Selenika ja t'he contestat allà.
    Sobre el tema de Xavi Tondo, del dia 24 de setembre ... Com tu comentes l'únic inconvenient és que només hi ha 24 h. de diferència amb la prova de Navarcles.
    Lamentablement per aquest motiu no estaré físicament. Però si donant suport a tot aquest tipus de causes que aconsegueixen fer més gran si cap aquest esport.
    Ens veiem company!!!

    Salut i força... Que apretan!!!

    ResponderEliminar