domingo, 26 de diciembre de 2010

Santa Fe per baixar els turrons !!

Feia dies que tenia ganes de pujar a Santa Fe a fer quatre fotos i que millor que avui dia de Sant Esteve per fer-ho, perr fer baixar una mica els turrons d'ahir i els atracons d'aquests dies. Que malament ho passem els que com jo ens encanten els dolços i tot el que engreixa. El dia esplèndit, un sol impecable i una glaçada no menys espectacular. El tèrmometre marcava -4ºC. Molaa. M'abrigo fort i avall ! Cap al Ferrer a fer el cafetò per entrar una mica en calor. Quan veig arribar l'Esteve ja fa una estona que estic fent proves amb la càmara i ell no s'en salva.







Anem pujant i tinc el cul adormit, entre el fred i els dies que feia que no feia una sortida així no me siento las piernas dios mio !! Aprofitem per parar un moment i treure quatre fotos més. Total, la sortida era bàsicament això, fer fotos i entrenar, no passar de 165ppm, de moment estem cumplint, resistencia aeròbica ftw.











Hem hagut de tirar enrera, pero val la pena no? Deu ni do les estalactites o estalagmites (mai se quines són) que hi havia no? Impressionant panoràmica que també ha quedat immortalitzada.





L'Esteve amb la seva espasa làser. El retorno del Jedi, jajaja



Ja des del mirador, ens recreem una mica ja que avui el gran dia ens permet veure-ho tot.
Impressionant la tranquil·litat que es respira aquí a dalt... val la pena pujar-hi. Amb lo prop que ho tenim vaya si pujarem. A nivell d'entrenament també molt bé, ja que les pujades no són molt dures, uns 20km de desnivell constant (4-7%) sense pics pronunciats.













Ara si, toca passar fred, mare de deu. Baixem per Montmartina, i la Costa i cullons quin fred, se m'han graçat fins i tot els mocs, semblaven les estalactites d'abans jaja. Un cop arribat a Sant Esteve ens dividim i quedem per sopar, feliç sant, Esteve !!




Bones festes a tothom i feliç 2011 !

viernes, 3 de diciembre de 2010

Videos prehistorica 2010

Deixo un parell de videos on es pot veure l'espectacularitat del traçat i la bona organització que hi havia. Per si algun encara no té clar que l'ha de fer, que no s'ho pensi i l'any que ve hi vagi, disfrutarà com un nen petit ...

Primera part.






PD: Maes !!! Surts al minut 3:33 de la segona part, que bo jajaja.