jueves, 24 de febrero de 2011

Scott CR1 Team amb llantes Fulcrum Racing 1

Després d'un mes i mig lesionat es hora de tornar a agafar la bici i no serà la de sempre... Per fi ha arribat la meva preciosa Scott !!!!
Aquesta em permeterà anar a estirar les cames, oi Esteve?















M'he posat els 105 de carretera i clar ho havia de compaginar amb unes botes noves :)







Espero poder explicar-vos moltes aventures amb la nova companya ;)

De moment començaré per fer sortidetes curtes i pocs km i cada vegada més, siguem realistes, encara que tingui moltes ganes de sortir i fer km com un boig continuo lesionat, ara he d'agafar força al peu i pedalar per l'asfalt, m'anirà perfecte.

Salut !!

miércoles, 9 de febrero de 2011

Objectiu: Arribar a la Orbea Monegros 2011

Feia dies que no publicava res i es que un mal gest et canvia per complert.
La vida passa a ser rutinaria cada dia el mateix, treballar, 8 hores sentat en la mateixa posse casi, només aixecant-me per anar a pixar, i en arribar a casa sofà, llegir, mirar la tele i a ratos al pc. I així han anat passant els dies fins que ja porto més de 3 setmanes.



Avui és el dia D.
És el dia després d'anar al fisio i que m'hagi canviat la cara. Ja puc apoyar el peu i començar a caminar, amb ajuda de les muletes per no sobrecarregar però ja puc caminar i no anar a peu coix. Les zones tendinoses i lligamentals es regeneren amb el moviment compressió-descompressió i la millor maneres d'exercitar la zona es movent-me. Visca !!
Fins i tot ara amb el nou embenatge compressiu em puc fins i tot calçar la sabata que no vegis quin fred he passat a l'hivern sense sabata jajaja. Demà provaré d'anar amb cotxe i tot...

Diuen que per una bona recuperació lo seu es fer bicicleta oi? Però clar una cosa es bicicleta i l'altre molt diferent fer la cabra amb BTT. Es per això que estigueu atents que aviat tindré una nova montura semblant a aquesta:



He tingut molts dies per pensar i menjar-me l'olla i com diu me mare, maloooo quan tens massa temps lliure penses massa i fas massa bestiesses. Pues eso, em passaré al lado oscuro per començar a rodar una mica i agafar la forma per poder estar rdy per la Monegros Desert Festival jajaja

Salut!