lunes, 10 de enero de 2011

Any nou entrenament planificat !!

L'any passat va ser el primer any natural que completava i tot i que no estic descontent amb el resultat, al contrari, si em deien que faria la selènika, la prehistorica, els pedals d'en serrallonga, etc. els hi hagués dit que estaven sonats... crec que es millorable si es segueix una planificació més o menys estricte.

Per això aquest any gràcies al llibre Planifica tus Pedalas de Chema Arguedas intentaré seguir un entrenament planificat, formar una base els primers mesos, incrementar el ritme i estar a punt per les pedales més exigents a partir de maig/juny i "intentar mantenir la forma" durant les vacances per estar a tope al setembre/octubre/novembre.

També segurament inici la meva andadura amb la "flaca" ja que per seguir un entrenament a 65-70% de la ffm es difícil sino es per carretera i en pla i que coi que estic segur que m'agradarà la sensació de rodar amb "pelotón" i anar a marxes cicloturistes... De totes maneres encara queda una mica i he de mirar models i tal...
Amb la flaca va el bkool fijo!

Salut i bona temporada a tothom!

6 comentarios:

  1. Bona nit company!!!
    Segur que tot és millorable... Pero soci no tinguis cap dupte,de que tens la base necesaria per fer-ho. El que has fet durant aquet any passat,indistintament del resultats... es fruit del teu proposit i decisió. Sense una mentalitat forta i lluitadora... No hi ha res a fer!!!
    La resta, s´entrena...
    Lo de la "flaca" no duptis que t´enganxara i et donará un "plus" en tots els ambits.

    Salut i força... Que apreten!!!

    ResponderEliminar
  2. jordi company
    aquesta temporada ha de ser molt bona.
    la flaca t'enganxa segur.

    ResponderEliminar
  3. Cuando termines el de planifica, mira el nuevo que ha escrito "Alimenta tus pedaladas" ami me ha tirado por tierra muchos mitos de alimentacion pre-sesion deportiva.
    A por todas este año!

    ResponderEliminar
  4. Ah y si estas seguro de la flaca, adelante, por aqui como las carreteras estan llenas de putos coches, yo me pille una spining bike(Que por el precio de una flaca te compras 1 y media de estas 600-800 pavos) de esas bh, y ahi mantengo las pulsaciones constante 2 horas o lo que me de el cuerpo :), eso si, no tienes el regusto a alquitran... pero todo no se puede tener.

    ResponderEliminar
  5. Lalas !!!! He visto que a finales de años sacó ese libro y me puse en contacto con Chema y me ha enviado un resumen de 27 pag. La verdad es que tiene muy buena pinta y cuando me termine el de Planifica me lo pillo fijo.

    En ves de comprarte una bici de spinning te tendría que haber comprado esto BKOOL.com Entra en la web y flipa, yo aun no lo tengo pero me lo comprare cuando me pille la flaca. Así podríamos hacer rutas online, tiene q ser la polla. Es como voler a jugar al starcraft con micro y tal pero haciendo ejercicio xDDD

    ResponderEliminar
  6. Dios pero pero pero eso es la caña! jajajaja la peña esta loca, menudas movidas se inventa, y encima es en plan red social, que fuerte! lastima que cuando yo pille la spinning esto no lo conocia, xDDDD, bueno que? quedamos para echar un SC digoooo una quebrantahuesos virtual? xDDD

    ResponderEliminar