domingo, 19 de septiembre de 2010

Pre - Selenika: Bones Sensacions !!

Sortida per preparar la selènika del proper cap de setmana. Normalment fem sortides de 30km i volíem rodar una mica més a veure com responien les cames al fer 50km a ritme Biodiesel ja que la cursa es de 110km i allò serà una massaiada. Hem sortit a les 7:30 i al passar per l’Altrium hem saludat als cabres del montnegre que anaven a fer una sortida per la torre del foc (si no vaig errat). Nosaltres hem agafat per Can Draper i amunt. La nostres direcció era cap a Canet, precisament a la Creu de Canet on seguint un track de gps ens hi hem plantat amb unes 2 horetes. Xino xano però sense parar massa, les cames molt bé no pesaven i tenia bones sensacions (es nota quan descanses un parell de dies). Això que no estàvem fins, dels 3 que hem sortit avui no en fèiem un. En Monrabà amb els xarops i el seu refredat, en Tito amb la son d’haver dormit 4 horetes i jo amb un fort rebombori a l’estómac.
Un cop a la Creu de Canet hi havia tal vistes que hem decidit immortalitzar-ne alguna. Teníem un problema, només portàvem el mòbil i si volíem sortir tots no vegis primer per aguantar el mòbil dret i després per engegar el temporitzador, tot una odissea. Després de varius fail attemps, al final ha sortit prou bé.









Quan acabàvem la sessió de fotos, apareix un avi per allà i li demanem si ens pot fer una foto (almenys alguna que surti bé pensem) i el resultat es digne d'estudi jajajajaja. Sin sentido.



Marxant de Canet hem baixat fins arenys i pujat per Lourdes i Collsacreu per la Creu de Rupit, Vallgorguina, la hípica i cap a Olzinelles. En total uns 50km amb uns 1200m de desnivell. Aproximadament el 50% del que toca fer el proper diumenge. Això si, molt bones sensacions.

Perfil de la ruta.


QUEDEN 7 DIES!

6 comentarios:

  1. Bueno,bueno, que paseu un bon dia a la cursa

    ResponderEliminar
  2. Andres a veure quin dia tornem a fer una sortida de les nostres amb tota la colla i un bon esmorzar com deu mana !!!

    ResponderEliminar
  3. Hola companys!!!
    Tothom preparant-se per la prova!!!
    Despres, ningú entrena!!!Oi??? jejeje
    Jordi, quedem per sortir junts cap a Navarcles el diumenge???

    ResponderEliminar
  4. Alguns no estem tan sonats com tu q fa 92km pel Montnegre jajaja (Alguns pujem al turo a mitja setmana per carretera amb les gordes xD).

    Trekman, nosaltres sortirem potser molt d'hora, hem quedat a les 5:15 a la octano de Palau, anem amb el meu cotxe (peugeot 206) i una furgo de Salicru on hi haurà totes les bicis, serem 4.
    Vosaltres quants sou? Com més siguem millor!

    ResponderEliminar
  5. Bona tarda socis!!!
    Finalment, m'he afegit amb el grup del Cc Sant Celoni comandat per en "Rally".
    Em quedat a les 6:00 al peatge de l'autopista. Si voleu sortir amb el grup.

    De totes maneres, no estaria malament una sortida conjunta entre collas la setmana vinent, e intercambiem impressions sobre La Selenika. Que hos sembla???

    ResponderEliminar
  6. Putada la setmana següent estic a Tenerife :-( (segones vacances), fins a mitjans d'octubre no estic aki tot i que podeu sortir amb la colla pessigolla encara q no hi sigui jo xD.
    Ens veiem diumenge crack!

    ResponderEliminar